CSP 34ICT Linkage - Accelerator cable.

Early Bay Forum

Help Support Early Bay Forum:

rlepecha

Well-known member
Joined
Jun 11, 2013
Messages
635
Reaction score
0
Has anyone got a CSP 34ICT linkage kit fitted to their van?
I've just fitted mine, and have also fitted one of the EMPI universal throttle cables because my original one was too long when this kit was fitted.

But now because of the end piece you screw onto the universal cable I cant get the carbs to fully open, the end piece of the cable fouls on the fan shroud.

So looks like I need to buy another throttle cable, but if the one I had in before was too long then a new one is likely to be the same?

So if someone has this kit fitted, how have you overcome this problem and/or which throttle cable are you using?!

BTW My bus is a 1971 LHD.

Thanks

Sent from my C55 using Tapatalk
 

67westy

Well-known member
Joined
May 10, 2010
Messages
3,036
Reaction score
13
Location
Lincoln
Is it the bellcrank linkage? I just clamped it straight to the cable, no problems so far

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
 

rlepecha

Well-known member
Joined
Jun 11, 2013
Messages
635
Reaction score
0
Yeah it is, I tried that but the clamp piece could then move out of one side of the bell crank lever?


Sent from my C55 using Tapatalk
 

67westy

Well-known member
Joined
May 10, 2010
Messages
3,036
Reaction score
13
Location
Lincoln
I took the clamp piece off :) will see if I have a PIC........

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
 

67westy

Well-known member
Joined
May 10, 2010
Messages
3,036
Reaction score
13
Location
Lincoln
Looks like my memory is rubbish and i've only just started on the JD :) I didn't cut it off....

e192c964f1c642e4c3e9c328c686f017.jpg


Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
 

Latest posts

Top